Nieuwbouw & aanbouw

Mulder Bouw, aanbouw specialist uit Nijkerk

Jarenlange ervaring in de nieuwbouw

Bij het plaatsen van een aanbouw, maken we gebruik van duurzame, onderhoudsvrije materialen die goed bij de stijl van de woning passen. We letten daarbij op vorm en kleur en houden rekening met uw persoonlijke wensen. Stel dat u bijvoorbeeld de woonkamer wilt uitbreiden en het zicht op de tuin wil vergroten, dan kunnen we een kozijn met openslaande deuren en zijlichten plaatsen. Dit is een tuindeurkozijn met aan de zijkant (en evt. bovenkant) een extra raam, waardoor er extra veel licht naar binnen kan komen.

Vanzelfsprekend zijn er ook nog andere mogelijkheden. Heeft u vragen hierover of hebt u zelf ideeën die u graag gerealiseerd wil zien? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over alle opties.

 

Meer ruimte, meer licht, meer wooncomfort

Een aanbouw is ideaal wanneer u een bestaande woon- of werkruimte wilt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamer of keuken die wat krap bemeten zijn.

Door deze ruimtes uit te laten bouwen, beschik je over veel extra ruimte die je op allerlei manieren kunt benutten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke zithoek met uitzicht op de tuin of aan een grote leefkeuken waarin nu eindelijk wel voldoende ruimte is voor een kookeiland. Of aan een extra hobbyruimte of werkruimte waar voldoende daglicht naar binnenkomt.

 

Waarde van de woning neemt toe

Een professioneel geplaatste aanbouw is niet alleen gunstig voor het wooncomfort, ook de waarde van de woning neemt er evenredig door toe. Ruime woningen met veel licht liggen goed in de markt en zijn over het algemeen zeer gewild. Dit is gunstig voor de verkoopprijs. De relatief lage investeringskosten die gemoeid zijn met een aanbouw, verdient u bij verkoop dus al direct terug. Dat is het grote voordeel van een aanbouw: maximale ruimtewinst tegen minimale kosten.

Hoe gaat het plaatsen van een aanbouw in zijn werk?

De wijze van plaatsing is geheel afhankelijk van het type aan- of uitbouw en uw persoonlijke wensen. Wat wij, als bouwbedrijf, belangrijk vinden is een heldere communicatie met u. Dat betekent concreet dat wij heldere afspraken met u maken en dat u te maken heeft met één contactpersoon die zorgt dat het project soepel verloopt.

Geïnspireerd geraakt?

Bent u geïnspireerd geraakt door alle mogelijkheden van een aanbouw? Wij hopen van wel en helpen u graag om uw wensen te realiseren. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we kijken hoe de ruimte in huis het beste gemaximaliseerd kan worden.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Mulder Bouw staat u graag te woord! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.