Verbouw

Meer dan 17 jaar ervaring in verbouw en woningrenovatie

Meer dan 17 jaar ervaring in verbouw en woningrenovatie

Of het nu gaat om het verbouwen van een woonkamer of keuken of om renovatie van de gevel, wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en hebben inmiddels flink wat expertise opgebouwd. We werken samen met professionele zzp’ers die flexibel inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en blijven de kosten voor een renovatie of verbouwing beperkt. Een verbouwing hoeft dus niet per se erg duur te zijn. Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie zal gaan kosten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor allerhande verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Van het vervangen van een glaslat, of het stellen van een deur, tot een complete aanbouw of totale woningrenovatie. Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw verbouwing? Laat het ons weten! We staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Woonkamer verbouwen

Een van de zaken waar wij veel voor gevraagd worden, is voor verbouwing van de woonkamer of keuken. Het kan dan gaan om een aanbouw of uitbouw, of om een totale renovatie waarbij we de bestaande structuur afbreken en de woning moderniseren. U kunt hierbij denken aan: het vervangen van een plafond of vloer, het plaatsen van een nieuw keukenblok, het plaatsen van een serre of het metselen van een aanbouw. Door het verbouwen van de woonkamer creëren we niet alleen een hoop extra ruimte, maar krijgt de kamer ook een vernieuwde, moderne uitstraling. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van onderhoudsvrije, duurzame materialen die lang mee gaan.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Mulder Bouw staat u graag te woord! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.