Nieuwbouw woonboerderij buitengebied Nijkerk

Nieuwbouw woonboerderij buitengebied Nijkerk

Recentelijk opgeleverd is de nieuwbouw van deze vrijstaande woonboerderij in het buitengebied van Nijkerk. Dit gehele project is uitgevoerd door Mulder Bouw in samenwerking met Bouw- en renovatiebedrijf S. Westeneng.

Deze prachtige woning heeft de uitstraling van een authentieke woonboerderij, zowel exterieur als interieur. De landelijke uitstraling wordt onderstreept door o.a. de ronde kozijnen met bijbehorende togen, het rieten dak en de bijzondere ronding in het dakvlak. Daarnaast zijn er eiken houten spanten geplaatst, een houten verdiepingsvloer en de begane grondvloer heeft een terrazzo afwerking.

Voordat het project van start is gegaan zijn er meerdere afspraken geweest met de architect, calculator en klant om alle (technische) details door te nemen. Ook tijdens de uitvoering van het project heeft er structureel overleg plaats gevonden met bovengenoemde, hierdoor is er nauwkeurig, efficiënt en volgens afspraak gewerkt. Deze woning voldoet uiteraard aan de geldende EPC (de energieprestatie van een gebouw) norm.

 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Mulder Bouw staat u graag te woord! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.